Banner maken en bestellen

Kies voor banners en zorg dat je zichtbaar bent. Bij Easymailprint.nl laat je je banner bedrukken in hoge kwaliteit!

Of ben je misschien op zoek naar...

Lees meer over ons banner materiaal

PVC doek

PVC doek

PVC doek

Ontdek de kracht van PVC (polyvinylchloride) - een duurzame, waterbestendige kunststof die ideaal is voor spandoeken. Kies ons meest populaire materiaal, standaard PVC van 510 g/m², of kies voor betaalbaarheid met onze budgetvriendelijke variant van 450 g/m².

Spandoek maken, bedrukken en bestellen
Meshdoek

Meshdoek

Meshdoek

Meshdoek is gemaakt van PVC, maar verschilt van standaard PVC doordat het geperforeerd is met kleine gaatjes zodat het doek niet scheurt bij wind. Dit winddoorlatende doek is ideaal voor gebruik in de buitenlucht en kan wel tegen een stootje.

Spandoek maken, bedrukken en bestellen
Blockout doek

Blockout doek

Blockout doek

Blockout doek is van 610 g/2m PVC en kan dubbelzijdig bedrukt worden. Zo kan jouw ontwerp aan beide kanten laten zien op extra stevig materiaal dat herbruikbaar is. Om je spandoek dubbelzijdig te bedrukken, kies je voor het dubbelzijdig block out materiaal van onze standaard spandoeken.

Spandoek maken, bedrukken en bestellen
Milieuvriendelijk
PVC-vrij doek (100% polyester)

PVC-vrij doek (100% polyester)

PVC-vrij doek (100% polyester)

Polyesterdoek, ook wel ProPES, bestaat uit 100% polyester en is daardoor recyclebaar. Het materiaal is licht van gewicht en gemakkelijk te vouwen zonder dat het kreukels achterlaat. Het doek is recyclebaar en wordt bedrukt met milieuvriendelijke inkt op waterbasis.

Spandoek maken, bedrukken en bestellen

Veelgestelde vragen

Welke soorten banners zijn beschikbaar bij Easymailprint.nl?

Bij Easymailprint.nl bestaat onze banner selectie uit:
- Standaard spandoek: ideaal voor buitenpromotie.
- Bouwhekdoek: Perfect voor reclame voor bouwplaatsen.
- Hekwerkdoek: met uitstekende zichtbaarheid buitenshuis.
- XL-banners: voor opvallende displays.
- Gevelbanieren: ideaal voor dubbelzijdige promoties.
- Achtergronden: perfect voor evenementen en fotografie.
- Steigerdoek: voor branding in bouwprojecten.
- Speakerdoek: bekleed jouw speakers voor extra beleving.
- Spandoek met frame: ga stevigheid en stijl met omlijsting van jouw spandoek. - Roll-up banners: makkelijk op te zetten op elk evenement.

Hoe laat je een banner opvallen?

Banners zijn perfect als marketinginstrument om voorbijgangers te boeien en uw merk te laten opvallen. Dit zijn onze tips voor het maken van opvallende banners:
  • Kies voor duidelijke en eenvoudige tekst ontwerpen om zowel van dichtbij als van veraf potentiële klanten aan te trekken.
  • Houd er rekening mee dat consumenten gewend zijn om van boven naar beneden of van links naar rechts te lezen, dus pas deze benadering toe op uw gepersonaliseerde banner.
  • Zorg ervoor dat uw afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan onze indieningspecificaties voor de beste resultaten.
  • Een vleugje kleur kan nooit kwaad, dus wees niet bang om met je kleurenpalet te spelen.

Heeft u bedrukte banners op maat?

We hebben bedrukte banners op maat! Kies de banner die bij je past en ontwerp degene van je dromen!

Wat is het verschil tussen Standaard Vinyl PVC-banners en Mesh-banners?

PVC (polyvinylchloride) is een duurzame kunststof die veel wordt gebruikt voor banners vanwege zijn sterkte, waterbestendigheid en brandvertragende eigenschappen. Zowel standaard PVC canvas als mesh canvas zijn gemaakt van PVC, maar het verschil zit hem in het geperforeerde ontwerp van mesh canvas, wat scheuren in de wind voorkomt. Mesh banners zijn ideaal voor gebruik buitenshuis, omdat ze windbestendig en duurzaam zijn in barre weersomstandigheden.

Zijn bedrukte banners herbruikbaar?

Banners kunnen meerdere malen worden gebruikt op basis van hun context en doel, met name voor offline advertenties, waar ze meerdere campagnes en promoties kunnen dienen. De juiste zorg, opslag en onderhoud spelen een cruciale rol bij het verlengen van hun levensduur en herbruikbaarheid. Het gebruik van de juiste reinigings-, vouw- en opslagtechnieken zorgt ervoor dat banners herbruikbaar blijven, ongeacht het gebruikte materiaal.

Waar worden bedrukte banners voor gebruikt?

Bedrukte banners worden voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals reclame, het promoten van evenementen, het presenteren van producten, het overbrengen van berichten en het creëren van naamsbekendheid.

Hoeveel kost het om een ​​spandoek te laten drukken?

Bij Easymailprint.nl streven we ernaar het hele jaar door concurrerende prijzen aan te bieden. Prijzen kunnen variëren als gevolg van factoren zoals hoeveelheden, materialen, maten, accessoires en leveringsopties. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, vraag een offerte aan en laat ons het werk voor u doen.

Hoe print ik mijn gepersonaliseerde banner?

Een gepersonaliseerde banner afdrukken bij Easymailprint.nl is eenvoudig! Volg gewoon deze eenvoudige stappen:
  • Kies het gewenste bannertype en pas het aan uw wensen aan. Zodra u tevreden bent met uw keuzes, klikt u op Bestel nu.
  • Geef uw afleveradres op en selecteer uw gewenste betaalmethode.
  • Upload uw ontwerp ter beoordeling en goedkeuring voordat u het afdrukt. Heeft u een complexer ontwerp, dan kunnen onze experts u hierbij helpen.

Hoe lang duurt het om een spandoek af te drukken?

Wij bieden verschillende levertijden aan voor onze gepersonaliseerde banners. Dit kan variëren van bezorging binnen één dag tot langer, afhankelijk van de productspecificaties van de banners en het geselecteerde bezorgtype. Het duurt echter meestal niet langer dan 5 dagen.

Welk materiaal komt buiten het beste tot zijn recht met mijn ontwerp?

Voor buitenreclamebanners raden we ten zeerste onze Standaard PVC-vinylbanner (510 g/m²) aan. Deze banners zijn ideaal voor het levendig weergeven van afbeeldingen, logo's en tekst met een hoog contrast. Ze maken gebruik van UV-bestendige inkten, waardoor de kleurintensiteit zelfs in zonlicht uitstekend is. Verder zijn ze gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.